top of page

Dames 1 (1e Klasse)

Training: Maandag 20:30 - 22:00 en Woensdag 20:30 - 22:00

Introductie:

We zijn weer van start!


Voor de zomervakantie stuurde een geïnteresseerde trainer, Alfonso Volpe, een privéberichtje via ons Instagram-account, modern is die hè. Een paar weken later een oefentraining en het klikte van beide kanten. Alfonso heeft jarenlang ervaring met het geven van volleybal training. Hij was trainer bij meerdere clubs en heeft voornamelijk hogere klassen getraind. Hij is erg fanatiek en we kunnen veel van hem leren, een echte aanwinst voor de club! Zijn motto voor volleybal spelen is vooral ‘’Durf en genieten!’’

Ook hebben we dit seizoen een nieuwe aanwinst in ons team: Eva Neppelenbroek, waar we heel blij mee zijn! Ze is een passer loper speler (buitenaanvaller).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de zomervakantie hebben we een beetje doorgetraind. Halverwege de zomer kwam er heel erg leuk en goed nieuws naar buiten dat Demi Poppe, onze top libero, ondanks haar verhuizing naar het mooie Groningen, toch heeft besloten om nog een seizoen te blijven. Wat we allemaal echt super vinden!

Sinds een paar weken zijn we weer volop aan de bak met trainen. We hebben ter voorbereiding op het seizoen twee oefenwedstrijden gespeeld.

Zaterdag 18/9/2021 start onze competitie, waar we allemaal heel erg veel zin in hebben. We hopen dat jullie ons dit seizoen komen supporten, als de corona-maatregelen dit toelaten.

Hopelijk tot snel!

Bekijk het programma van dit team op de website van de NeVoBo

bottom of page