top of page

Beachvolleybal in Wijthmen

De volleybalvereniging Wijthmen heeft voor de zomer een Beachveld aangelegd bij het sportpark de Elshof.


Waar vroeger de paardenbak van de Brinkruiters was, hebben we een zandbed laten aanbrengen. Vervolgens konden de palen en het net geplaatst worden en de belijning maakte het geheel compleet.

Dit initiatief hadden wij natuurlijk nooit kunnen uitvoeren zonder een donatie van de stichting het Hervomd Weeshuis, en bijdragen van Mulder-Eykelkamp, Stichting Kulturhus de Elshof, Plaatselijk Belang Wijthmen en Tuin Salland. Wijthmen is een activiteit rijker!

Ondanks de wat natte zomer is het beachveld goed gebruikt! Op de woensdagen was het een -corona proof- ontmoetingsplek voor de leden van de volleybal vereniging, die na een verloren 'corona seizoen' eindelijk weer eens konden ballen. Daarnaast werd het veld bijna dagelijks gebruikt door kleine en grotere groepen volleyballers.


We hopen dat het veld heel en netjes wordt gehouden en dat we het terrein allemaal schoon houden. Zo kunnen we nog jaren plezier hebben van deze plek! Op 1 oktober wordt het veld opgeruimd en in april zal het net er weer hangen.


37 weergaven
bottom of page