top of page

Dames 1 in Kwartfinale Beker! Woensdag 6 april, 20:30 in de Elshof

Bijgewerkt op: 5 dec. 2022

Dat het lekker loopt bij het eerste damesteam van Wijthmen is een feit. In de competitie staat het team op een verdienstelijke tweede plaats. Met de kleine selectie van dit seizoen is dat een prestatie van formaat. Veel wedstrijden hebben we zelfs moeten spelen zonder een wisselmogelijkheid en met speelsters op een andere postie dan waar zij doorgaans hun kunsten laten zien. Het team verloor tot dusverre nog maar 1 wedstrijd in dit seizoen. Ik vind dit persoonlijk een groot compliment waard. Op basis van onze ranking hadden we goede kansen gehad op een promotie naar de Promotieklasse. Helaas heeft de NEVOBO wederom besloten dat er dit jaar geen promotie en degradatie plaatsvindt vanwege corona. Dit is ontzettend zuur voor alle inspanningen welke wij geleverd hebben het afgelopen seizoen.

Het goede nieuws is dat de bekercompetitie wel doorgaat dit seizoen. Ook daarin doen de dames van Wijthmen 1 het erg goed. Op 14 maart jongstleden hebben we de achtste finale gewonnen met 1-3 in en tegen Annen. Hiermee kwalificeerde het team zich voor de Kwartfinales van de Regiobeker. Een unieke prestatie in de geschiedenis van de club.

De wedstrijd wordt gespeeld tegen Kroton D1. Dit is een studenteam uit Groningen en staat daar in de competitie momenteel strak op de bovenste plek van de Eerste Klasse. Dit belooft dus een echte kraker te worden. Is het Kroton of Wijthmen dat zich na deze wedstrijd mag gaan opmaken voor de halve finale? Op de 6e april zal het antwoord op deze vraag duidelijk worden.


De dames en ik hopen dat jullie ons massaal komen steunen tijdens dit mooie duel! Ben jij er ook bij?


Kwartfinale Beker

Wijthmen DS1 – Kroton DS1

Woensdag 6 april 2022

Aanvang 20.30 uur

Sporthal De Elshof


We gaan er een mooie pot volleybal van maken!


FORZA!!!

84 weergaven
bottom of page