Dames 2 (3e Klasse)

Training: Dinsdag (eens in de twee weken) 19.00 – 20.15 en vrijdag 18:45 - 2015

Introductie:

Hallo allemaal,

Wij zijn dames 2. Het leukste volleybalteam van Wijthmen. We spelen 3e klasse. Ons team bestaat uit 10 meiden: Fleur meiberg, Shannen Schutte, Kimberley Weelink, Lindsey Weelink, Edith de Vries, Nina Poppe, Julia Poppe, Saskia Lugtenberg, Eva Neppelenbroek en ikzelf Lieke Groot Koerkamp. Julia en Saskia waren er een tijdje tussenuit vanwege hun studie, maar ze zijn er sinds dit jaar gelukkig weer bij!

De thuiswedstrijden beginnen altijd om half 2, dus als je zin hebt kan je ons eens op de zaterdag zien spelen! Mocht je nou niet van volleybal houden, maar wel van bier, dan kun je rustig na de wedstrijd met ons een biertje doen bij de “derde helft”!!

We zijn dit jaar gesponsord door Mulder Eijkelkamp. Daar hebben we hele mooie trainingspakken en shirts van gekregen, waar we ontzettend blij mee zijn!

We worden getraind en gecoacht door Dominique Weelink. Dominique speelt zelf in dames 1 en ze is een sterke speler, dus we kunnen veel van haar leren. We hebben op dinsdag helaas geen trainer, dus mocht je dit nou lezen en je denkt:" Goh ik heb op de dinsdagavond toch niks beters te doen...", dan horen wij dat graag! 

Al met al is er veel gezelligheid en hebben we het erg naar ons zin! Ojaaaa en niet te vergeten..... volg 'Dames 2 Wijthmen' op facebook, want we posten na elke wedstrijd een kort verslagje van hoe de wedstrijd is verlopen en dat wil je natuurlijk niet missen!!!

Geschreven door het leukste teamlid: Lieke Groot Koerkamp