top of page

Heren Recreanten

Training: Dinsdag 20:30 - 22:00

Introductie:

Het recreanten team van Volleybalvereniging Wijthmen bestaat uit ongeveer 14 heren van een gemiddelde leeftijd van ruim boven de 40, zullen we maar zeggen. Wekelijks trainen we anderhalf uur met 10 tot 12 heren. De training bestaat meestal uit twee delen. Het eerste deel is de warming-up plus wat technische oefeningen, waarbij één aspect wordt uitgelicht, zoals de opslag, bovenhands, of de aanval. In het tweede deel van de training worden twee of drie setjes gespeeld.

Er wordt fanatiek gevolleybald en gespeeld om te winnen. Natuurlijk blijft het maar een spelletje en er is veel lol. Maar we komen op de eerste plaats om te volleyballen. Na de training is er zeker tijd voor een biertje of een ander drankje in kantine van De Elshof, de heren vinden dit ook een belangrijk onderdeel van de avond!

Rond kerst houden we traditioneel een borrel in de kantine. Aan het einde van het seizoen worden er enkele vrijwilligers aangewezen om een gezellige avond te organiseren. Dit is meestal een - soort van - sportieve activiteit en een BBQ.

Voor de recreanten geldt zeker dat sportiviteit en gezelligheid hand-in-hand gaan. Door het recreatieve karakter van het team kun je makkelijk een keer een training overslaan. Maar als je komt, dan doe je serieus mee, waarna een drankje in de kantine dik is verdiend. Kom gerust een keer kijken of meetrainen!

bottom of page