top of page

Mini's Niveau 5 (CMV)

Training: Woensdag 20:00 - 21:30

Introductie:

Hallo allemaal,

Laten we onszelf even voorstellen. Wij zijn Isaura, Lieke, Marin, Julia en Ylana. Wij zijn tussen de 9 en de 10 jaar oud. We wonen bijna allemaal in Wijthmen en we spelen samen in niveau 5. Wij vinden het super leuk om te volleyballen. Niveau 5 lijkt al veel op het ‘grote’ volleybal. We proberen zoveel mogelijk drie keer te spelen, als dat gelukt is krijgen we een extra punt. Dit motiveert ons om dat te proberen ook al gaat dat niet altijd goed. We oefenen er veel op in de training. Wat we voor niveau 6 willen leren is bovenhands opslaan, bij ons mag dat nog niet  in de wedstrijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de winter competitie gaat het heel goed. We zijn namelijk kampioen geworden. We zaten bij hele goede teams in de poule en het is ons toch gelukt om bovenaan te komen aan het eind van dit jaar. We hadden het zelf nog niet door, pas aan het eind zagen we dat we kampioen waren. We dachten dat een ander team ons had ingehaald alleen ze hadden punten laten liggen zodat wij kampioen werden. Als cadeau kregen we allemaal een t-shirt met onze naam erop.

 

We gaan weer hard oefenen zodat het de aankomende wedstrijden ook goed gaan. Nu eerst genieten van de vakantie. We hebben er vertrouwen en zin in!

 

Groetjes,

Isaura, Lieke, Marin, Julia en Ylana

M5.jpg
M5-1.jpg
bottom of page